Stukadoor Steenwijk

Dé nummer 1 stukadoor in Steenwijk en omstreken!

Stukadoor bij u in de buurt

Leon van Rijn Stukadoorsbedrijf is een ervaren stukadoor in Steenwijk en omstreken. Mooi gestucte wanden en plafonds.

Leon werkt netjes en precies, denkt graag mee en gaat voor kwaliteit. Daar heeft u nog jaren lang plezier van!

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een klus? Klik op de onderstaande button.

Stukadoor Steenwijk en omstreken

Kwaliteit staat voorop

Bij Leon van Rijn stukadoorsbedrijf staat kwaliteit boven kwantiteit. Stucen is vakwerk; perfect en strak gestucte wanden of plafonds zijn de basis van een mooi interieur. Ik gebruik alleen de hoogste kwaliteit producten die vele jaren meegaan.

Meer dan 15 jaar ervaring

Als gecertificeerde stukadoor weet ik waar ik over praat. Ik denk graag mee en geef advies waar nodig. Voor elke klus bestaat de perfecte oplossing! Ik help graag om uw huis een nieuwe look te geven met kwaliteit stucwerk. 

Betrouwbaar en netjes

Ook zo’n hekel aan werklui die hun afspraken niet nakomen? Bij mij zal dat niet gebeuren. Ik kom op tijd en doe wat ik zeg. Ik werk netjes en ruim alles op, zodat u er zo min mogelijk last van heeft. 

perfecte resultaten

Al vanaf mijn 16e ben ik stukadoor. Nog steeds voer ik mijn werk met passie uit, kwaliteit vind ik erg belangrijk. Ik wil mooi werk afleveren. Regelmatig volg ik een cursus of informatiedag over een nieuw product. Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van stucwerk. Ik help u graag van uw huis een ‘thuis’ te maken!

“Ik ben trots op mijn stucwerk en zorg dat elke klant tevreden is”

Eigenaar & Stukadoor
Leon van rijn

Wat zeggen klanten over mijn stucwerk

Corrie Van Den BergCorrie Van Den Berg
09:30 25 Jun 21
Door uitval van de geregelde stukadoor, hadden wij met spoed een nieuwe stukadoor nodig. Leon kon binnen een week aan de slag en heeft netjes werk afgeleverd.
rogier krijgsmanrogier krijgsman
07:00 29 Mar 21
Leon heeft onlangs geholpen met een lastige renovatie klus. Hij heeft absoluut vakwerk geleverd. Wij zijn dan ook heel erg tevreden en kunnen hem aanraden!
Wendy Van RijnWendy Van Rijn
13:22 16 Feb 21
Vakman. Levert top werk af. Aanrader. Enorm blij met het eindresultaat
cor pronkcor pronk
16:03 04 Feb 21
Leon heeft hier de hele benedenverdieping inclusief plafond van een prachtige stuclaag voorzien. Een vakman die erg netjes werkt. De schilders konden zo beginnen. Dus een echte aanrader.
Jeroen KerkvlietJeroen Kerkvliet
17:26 24 Aug 20
Leon heeft afgelopen 4,5 week ons nieuwe huis van beneden tot boven volledig voorzien van een nieuwe stuclaag. Elke kamer en gang met dezelfde zorgvuldigheid en nette afwerking. Leon is zeer zelfkritisch en dat vertaalt zich naar zeer net werk. Leon laat alles na elke dag netjes achter. Ik zou Leon zeer aanbevelen bij derden. Het schildersbedrijf wat na hem kwam werken was zeer positief te spreken over de afwerking en kon gelijk aan de slag.
js_loader

Maak Een Afspraak

Op zoek naar een stukadoor in Steenwijk? Ik kom graag vrijblijvend even langs om te kijken naar het werk. Hierna zal ik een offerte mailen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even bellen of mailen. 

Ik ben overdag beperkt telefonisch bereikbaar. Heeft u gebeld of gemaild? Ik probeer om binnen twee werkdagen te reageren.