Home sweet home

Betrouwbare & Professionele Stukadoor

Creëer een huis waar u zich thuis voelt. Geheel in de stijl naar keuze. Een mooi interieur begint bij de basis. Strak gestucte wanden, een marmerlook of iets met een print? Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om de afwerking van wanden en plafonds!

perfecte resultaten

Al vanaf mijn 16e ben ik stukadoor. Nog steeds voer ik mijn werk met passie uit, kwaliteit vind ik erg belangrijk. Ik wil mooi werk afleveren. Regelmatig volg ik een cursus of informatiedag over een nieuw product. Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van stucwerk. Ik help u graag van uw huis een ‘thuis’ te maken!

“Ik ben trots op mijn stucwerk en zorg dat elke klant tevreden is”

Eigenaar & Stukadoor
Leon van rijn

Leon van rijn

Leon van Rijn

Eigenaar en stukadoor

Maak Een Afspraak

Wilt u wanden of plafonds laten stucen? Ik kom graag even langs om te kijken naar het werk en eventueel te adviseren. Hierna zal ik een vrijblijvende offerte mailen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even bellen of mailen. 

Ik ben overdag beperkt telefonisch bereikbaar. Heeft u gebeld of gemaild? Ik probeer dan om binnen twee werkdagen te reageren.