Waarom een stukadoor inhuren?

Het stucen van een muurtje lijkt vrij eenvoudig. Er zijn vast diverse instructie filmpjes op het internet te vinden. En als je al een klusser bent zou het zo gebeurt moeten zijn toch!? Het komt regelmatig voor dat huiseigenaren graag alles van een verbouwing zelf willen uitvoeren. Het stucen wordt vaak onderschat, zeker wanneer het de eerste keer is. Het is dan ook veel verstandiger om een professionele stukadoor in te huren. Hieronder geven we een paar goede redenen waarom: 

1.  Bespaar tijd
Wanneer het de eerste keer is dat je gaat stucen, is het vaak erg tijdrovend. Door het stucwerk uit handen te geven, bespaar je zeker een hoop tijd. 

2. Persoonlijk advies
Omdat het lastig is te bepalen welk soort stucwerk er het beste past bij de klus en de afwerking komt het advies van een professionele stukadoor goed van pas. Zo weet je zeker dat het eindresultaat er goed uit komt te zien.

3. Kwaliteits materialen
Als consument kun je al snel overweldigd worden door het grote aanbod aan pleistersoorten. Bij een verkeerde productkeuze kan dit ook nog eens schade aanrichten. Een professionele stukadoor weet het kwalitatief hoogstaande materiaal aan te brengen op elk soort muur, waaronder cement, beton, kalk en baksteen.  

4. Het beste resultaat
Ook als je op het internet op zoekt hoe je zelf moet stucen, is een fout al snel gemaakt en zal het eindresultaat ongelijk en lelijk zijn. Een ervaren stukadoor zal een beter eindresultaat leveren dan een doe-het-zelf klusser. Een professional kan de mooiste afwerkingen naar jouw wens maken, zelfs tot in de kleinste details.

Meer
artikelen